ACTIE

Verleid,
Verkoop,
Verblijf!

De reisgoesting is weer, de boekingen stromen binnen! Hoog tijd om nog eens een grootschalige actie op poten te zetten. Grootschalig? Wees maar zeker: de actie bestaat uit maar liefst 3 delen.

1. Verleid… je klanten

Als reisagent willen wij je uiteraard graag helpen om onze hotels gemakkelijker aan jullie klanten te verkopen en daar als reisagent de vruchten van te plukken! Daarom hebben we heel wat marketingmateriaal voor jullie voorbereid, om snel en gemakkelijk onze hotels in de kijker te plaatsen. Als je inschrijft in de actie dan bekom je van ons een bevestiging met een link naar het marketingmateriaal: 

Agenten die Grecotel 5 keer in de kijker zetten voor 30 juni, krijgen van ons een Agreco Farm pakket vol goodies met een waarde van maar liefst €75!*

1. Schrijf je in 2. Upload je printscreensEn dat is nog maar het begin... 

2. Verkoop

Hopelijk leiden je marketing inspanningen ook tot verkoop, want het regent Counter Club bonuspunten in 2022! Zo krijgen jullie ook de kans om Grecotel zelf te ervaren: 

50+ verkochte nachten            450 bonuspunten/kantoor

65+ verkochte nachten            800 bonuspunten/kantoor

80+ verkochte nachten            1000 bonuspunten/kantoor

95+ verkochte nachten      →      1200 bonuspunten/kantoor 

110+ verkochte nachten            1400 bonuspunten/kantoor

125+ verkochte nachten            1750 bonuspunten/kantoor

140+ verkochte nachten            2100 bonuspunten/kantoor

De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo heb je met 450 punten een gratis nacht in Marine Palace. Voor 800 punten boek je bv. 2 nachten Lux. Me White Palace. Met 2100 punten heb je 7 nachten in Casa Paradiso of 3 nachten in Corfu Imperial. Alle voorbeelden op basis van 2 personen. Kies en mix!

Deze punten krijgen jullie uiteraard BOVENOP de normale punten die je individueel per boeking verdient. 
Al je Grecotel boekingen sinds 1/1/2022 tellen mee!

Als kers op de taart krijgen kantoren die meer dan 125 nachten verkopen ook nog een selfcare douche-pakket t.w.v. €45 van Sqòn, een conceptstore met duurzame producten voor de badkamer. Ideaal om helemaal relaxed aan je Grecotel vakantie te beginnen.

Het enige wat je hiervoor moet doen? Voor 4 juli 2022 al je boekingen registreren via forms.gle/XPVSwg21McTXRyxy5

Let op: bonuspunten zijn per kantoor en kunnen verdeeld worden over één of meerdere personen per kantoor. De bonuspunten zullen we manueel toevoegen, waarvoor we jullie in de loop van juli zullen contacteren.

3. Verblijf

Vanaf september 2022 kan je de gespaarde punten vervolgens inzetten voor een persoonlijk verblijf waar Grecotel je lekker in de watten legt. Bonuspunten zijn cumuleerbaar met reeds gespaarde punten.**